Handelsbetingelser

1. Køb hos Fabel A:
Der er ikke indgået en bindende købeaftale med Fabel A, før De har modtaget en ordrebekræftelse fra Fabel A.

 

2. Priser:
Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes.
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.
Der tages forbehold for:
Valutaændringer force majeure leveringssvigt afgiftsændringer udsolgte varer og trykfejl

 

3. Salg generelt:
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.
Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.

 

4. Levering:
Der tages forbehold for udsolgte varer, men som udgangspunkt kan du regne med at de varer du bestiller er på lager.

 

5. Afbestillinger:
Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør dette gøres telefonisk på 26.28.76.78 Alternativt kan det ske ved, at fremsende en e-mail med mærket ”Afbestilling!” til retur@Fabel-A.dk
Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten "Afbestilling!" indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 14:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.

 

6. Betaling:
De mulige betalingsmåder er:
Dankort/Visa
American Express
Mastercard
 

7. Reklamationsret:
Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Fabel A.Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.
Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted.
Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten.

 

8. Anvendelse af reklamationsretten:
Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Fabel A inden rimelig tid efter varens modtagelse.
Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning.
Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til Fabel A’s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering.
Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Fabel A.

 

9. Fortrydelsesret
Du har ifølge Forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret på varer købt på internettet. Du kan fortryde købet ved at annullere ordren, efter du har fået ordrebekræftelsen, men inden vi har afsendt varen.
Er varen afsendt kan du nægte modtagelsen af varen, eller du kan modtage varen og selv sørge for, at varen sendes tilbage. Ved fortrydelse skal kopi af ordrebekræftelse eller bekræftelsesmail altid følge varen, så vi kan se hvor den kommer fra, når vi modtager varen retur.
Du skal selv betale fragten for returnering.
Når vi har modtaget varen retur, vil vi tilbagebetale dig beløbet for varen, inkl. de forsendelsesomkostninger der har været, hvis du har nægtet at modtage varen. Tilbagebetalingen vil foregå via bankoverførsel, og derfor skal du medsende dine bankoplysninger.
Det er en betingelse for at du kan fortryde, at varen tilbagesendes i væsentlig samme stand og mængde, som den var, da du modtog den. Det betyder at varerne skal returneres i original uskadt emballage, lukkede småtingsposer må ikke være åbnet, forsegling må ikke være brudt, plombering og plastfolie må ikke være brudt.
De ovenfor nævnte forbehold repræsenterer typisk en værdi, og varen kan ikke anses for at være returneret i væsentligt samme stand og mængde, hvis disse forbehold ikke er overholdt, da det betyder at gensalgsværdien vil være reduceret. Det vil kunne betyde, at du ikke vil kunne fortryde dit køb. Du må gerne prøve varen, så længe du kan returnere den i samme stand, og det er klart, at afprøvningen ikke forringer varens salgsværdi.
Du skal selvfølgelig altid sørge for at emballere varen forsvarligt, inden du sender den retur.

 

10. Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl:
Ved tilbagesendelse af defekte eller forkerte varer til Fabel A, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et ekspeditionsgebyr.
Ekspeditionsgebyret er DKK 250 pr. halve time inkl. moms. Ekspeditionsgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med ekspeditionen.
Varer skal returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og fejlmeddelelse på produktet.

 

11. Forsvarlig returnering:
Alle produkter, der returneres til Fabel A skal være forsvarligt indpakket.
Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder.
Fabel A anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Fabel A. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

 

12. Er de i tvivl:
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Fabel A, at De retter henvndelse til support@Fabel-A.dk eller på telefon 26.28.76.78.

 

13. Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende:
Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation.
Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode Fabel A forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen. Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 2% pr. påbegyndt måned.

Fabel A - CVR.:28916736 

Fortsæt
Fabel-A

Fragt betingelser:

Information:   Inspiration:  


Fragt: 39 dkk,
uden omdeling 
 

Gratis i DK: 
køb over 500 dkk  

 


Kontakt Fabel A

Om Fabel A
Sådan handler du
 
Levering og fragt
Handelsbetingelser
Sitemap
Facebook for Fabel A  Instagram for Fabel A
Google+ for Fabel A   
Instagram for Fabel A  Blog for Fabel A     


 

Fabel A er en fest shop, hvor du kan finde alverdens fantastisk fest pynt og fest artikler lige fra paptallerkener til konfetti. Du finder her et eldorado af smukke fest artikler og produkter fra blandt andet : Meri Meri, Talking tables, My little day, Rie Elise Larsen, Omm design, Engel, Whisker graphics, Amerikanske papirsugerør, Rifle paper & co, OMY, Pirouette Cachouète.

Tilmeld nyhedsbrev: