Juletid

Samvær med familie og venner står højt på prioritetslisten i december – måske samles man til kreativ klippeklister komsammen, et glas gløgg, julekagebagning eller fælles juleudsmykning af hjemmet.

Der er mange traditioner for hvordan man pynter op til jul og heldigvis bestemmer man selv. Vi elsker guld og glitter, julemænd, nisser stjerner og meget mere sjov og spas til jul. Her har vi samlet vores udvalg af julepynt og du finder kagepynt, konfetti, gavepapir og bånd og stickers. Gaveposer, konfetti til bordet, guirlander til en gren eller træet og engangsservice med funklende detaljer der er et godt supplement til julefesten.

Den længe ventetid de 24 juldage.
At åbne Julekalender, adventsgave og kalendergaver vækker glæde, der spæder sig op til jul. En fantastisk måde at vente i spænding på julen – for de mindste kan det være svært at vente de 24 dage og det er derfor skønt at kunne se og tælle hvor mange gaver eller låger der skal åbnes inden det er jul. Man kan også vælge at lave advents gaver så der ”kun” er 4 gaver og det kan være ideelt for store og små, men er som oftest noget de større børn fortrækker, så de kan få lidt større gaver.

Uanset hvad så kan det være lidt af et arbejde at finde på gaver til alle 24 gaver og endda til flere børn.

Det lille smykkeskrin med motiver fra Nøddeknækkeren har løst det på så fin en måde. I smykkeskrinet finder man 24 låger der tilsammen bliver til et fint charm armbånd, når sidste låge åbnes. Så det er værd at vente på og man kan bruge det til at pynte sig til hverdag og fest, som ballerina eller prinsesse.