Meri Meri

Meri Meri er en verden fuld af fest og leg, alle deres produkter er formet med kærlighed og Meri Meri mål har fra dag et været at bevare barndommens magi gennem hele livet.
Meri Meri laver fest pynt til magiske anledninger og fester, barnets fødselsdag, påske, et jubilæum og en glimtende jul. Uanset begivenheden, så har Meri Meri lavet noget der passer til din fest.

Meredithe skabte for 30 år siden et håndlavede kort, der blev startskuddet på det magiske og finurlige univers Meri Meri er i dag.

« 1

Meri Meri produkter er kendetegnet ved festlige kvalitetsprodukter og spænder over et bredt udvalg af festartikler, kort og invitationer, cupcakes, gaver og mere.
Så med festartikler som for eksempel paptallerkener, papkrus, servietter, fra Meri Mere kan du dække et smuk og festligt bord til børnefødselsdag, pynte festlige cupcakes til fødselsdagen eller fylde godte poser og pynte et rum med fest vifter.

Meri Meri startede i Los angeles helt tilbage i 1985 med en saks, papir, blyanter og en stor krukke glimmer. Nu har Meri Meri til huse i England, hvor alle deres fest produkter bliver designet.
Meri Meri kommer med minimum nye styles to gange om året , hvor vi glædeligt udvælger de fineste styles. Meri Meri designer festartikler af høj kvalitet og helt unikke designs gør det til en fryd at dække et smukt og festligt bord.
Meri Meri er ikke bange for at designe anderledes og sjove produkter og elsker guld og glitter.