Bemærk! - Længere levering i ugerne 29-31

Meri Meri

Her er samlet sortimentet fra Meri Meri lige fra engansservice, guirlander, konfetti, knallerter, partyhatte, servietter, bestik, og kagepynt. Meri Meri skaber eventyrlige, festlige og farverige festartikler, engangsservice og gaver til alverdens særlige lejligheder. Hvis du planlægger en børnefødselsdag, et babyshower, en barnebåb eller enda festligt pynt til jul, så er her noget for hver en smag. 

 

 

Meri Meri har med deres flotte og festlige produktet gjort det så meget lettere at pynte et fødselsdagsbord, med for eksempel ynglings farven eller et specielt tema. Der er masser af farver, glitter og frynser og magiske og eventyrlige figurer, som enhjørninger, robotter og smilende sole.

Dæk op med flot og festligt engangsservice, vælg at bruge et tema, en farve eller et ynglings dyr. En dug skal der til, konfetti og flotte paptallerkener og funklende festkopper med farverige papirsugerør, så man glemmer at kede sig. Læg en hat på hver en plads, festhatte er altid et hit og kan sætte et smil på læben og give plads til et grin.

Halloween er lige om hjørnet og her er Meri Meri også kommet med nye finurlige og lidt uhyggelige pynt. holografiske skeletter, sorte katte og grinende hekse.

Nu hvor julen nærmer sig har Meri Meri kommet med nye fine festligheder, glimtende guirlander til en gren eller juletræe.  Saml selv julekalender, hvor man kan lægge små gaver i og en julekalender, som smykkeskrin, hvor man i løbet af de 24 dage samler et fint charm armbånd. Flotte papirposer til gaver, der kan bruges til julekalenderen, du selv sammen sætter og de fineste julekort, hvor du kan sende dem du holder af en julehilsen.